Reklamna galanterija

Pod reklamnom galanterijom podrazumevaju se svi oni proizvodi koji svojom estetskom ili funkcionalnom stranom privlače pažnju Vašim poslovnim partnerima. Reklamna galanterija koju u obliku poklona dajete Vašim klijentima očitava i Vaš način rada kao i poslovnu politiku firme. Vrlo je bitno da imate dobru procenu na koji način da obradujete svoje poslovne partenre. Za tako nešto pre svega morate da znate koja su njihova primarna i sekundarna zanimanja, kojim hobijima se bave ili kada im je godišnjica firme, braka ili rođendan. Pravilnim poklonom i usmerenim u pravom trenutku Vi svom klijentu dajete do znanja da mislite na njega ne samo kada ste u poslu već i van njega.

Pravilan izbor poklona poslovnom partneru je vrlo bitan. Tu morate naći ravnotežu između Vaših finansijskih mogućnosti i afiniteta onoga kome se daruje poklon.

Sa druge strane Vi imate saradnike i poslovne partnere koji su u Vašem poslovanju finansijski, komercijalno i na druge načine zastupljeni različito. To Vas u startu opredeljuje do kog iznosa želite da nekom date poklon. Slobodna je procena da li će Vam neko u narednom poslovanju značiti manje ili više i prema tome će te se i opredeliti.

Pravilna vizuelizacija, izbor i brendiranje poklona Vašim logotipom, koji će Vaš poslovni partner sa zadovoljstvom uvek nositi sa sobom ili ga imati u svojim poslovnim prostorijama ili svojoj kući je osnovni cilj reklamne galanterije. Zato pogledajte izbor reklamnog metrijala iz naše ponude. Osim klasične ponude reklamnog materijala uvek Vam možemo izaći u susret i sa nečim što će biti samo Vaš jedinstven poklon.

Ovde možete pogledati kompletnu ponudu reklamne galanterije.

Veštine

Objavljeno

17.12.2018

Veštine

Objavljeno

17.12.2018