+381 18 4522933 office@medivestkt.rs

Reklamna galanterija

Ovde možete pogledati kompletnu ponudu reklamne galanterije.

Pod reklamnom galanterijom podrazumevaju se svi oni proizvodi koji svojom estetskom ili funkcionalnom stranom privlače pažnju Vašim poslovnim partnerima. Reklamna galanterija koju u obliku poklona dajete Vašim klijentima očitava i Vaš način rada kao i poslovnu politiku firme. Vrlo je bitno da imate dobru procenu na koji način da obradujete svoje poslovne partenre. Za tako nešto pre svega morate da znate koja su njihova primarna i sekundarna zanimanja, kojim hobijima se bave ili kada im je godišnjica firme, braka ili rođendan. Pravilnim poklonom i usmerenim u pravom trenutku Vi svom klijentu dajete do znanja da mislite na njega ne samo kada ste u poslu već i van njega.

Pravilan izbor poklona poslovnom partneru je vrlo bitan. Tu morate naći ravnotežu između Vaših finansijskih mogućnosti i afiniteta onoga kome se daruje poklon.

Sa druge strane Vi imate saradnike i poslovne partnere koji su u Vašem poslovanju finansijski, komercijalno i na druge načine zastupljeni različito. To Vas u startu opredeljuje do kog iznosa želite da nekom date poklon. Slobodna je procena da li će Vam neko u narednom poslovanju značiti manje ili više i prema tome će te se i opredeliti.

Pravilna vizuelizacija, izbor i brendiranje poklona Vašim logotipom, koji će Vaš poslovni partner sa zadovoljstvom uvek nositi sa sobom ili ga imati u svojim poslovnim prostorijama ili svojoj kući je osnovni cilj reklamne galanterije. Zato pogledajte izbor reklamnog metrijala iz naše ponude. Osim klasične ponude reklamnog materijala uvek Vam možemo izaći u susret i sa nečim što će biti samo Vaš jedinstven poklon.

 

Veštine

Objavljeno

17.12.2018

Veštine

Objavljeno

17.12.2018