+381 18 4522933 office@medivestkt.rs

Asocijacija za zaštitu i očuvanje voda Južne Srbije (WASS) u saradnji sa kompanijom Medivest KT doo, i ove godine organizuje manifestaciju „DANI VODE NIŠ 2019“ – Međunarodni sajam vodovodne i kanalizacione opreme sa pratećom konferencijom, koja će biti održana 08. i 09. maja 2019. godine u Nišu.

U Hali SC Čair, na površini od oko 1600 m2 priliku da predstave trendove kao i raznovrsna istraživačka i proizvodna ostvarenja imaće renomirani domaći i strani proizvođači vodovodne i kanalizacione opreme. Takođe, obezbeđen je i adekvatan prostor ispred Hale Čair na oko 400 m2 za prezentaciju pratećih segmenata: građevinske mehanizacije, specijalnih, namenskih i multifunkcionalnih vozila i slično.

TREĆA, sada već tradicionalna, manifestacija DANI VODE je i mesto susreta eksperata koji će imati priliku da predstave ideje i razmene mišljenja u okviru konferencijskog dela na temu „OČUVANJE I ZAŠTITA SISTEMA ZA VODOSNABDEVANJE“.

Svojim sadržajem u prethodnim godinama, DANI VODE su poneli epitet uspešnog i atraktivnog poslovnog događaja sa respektabilnim brojem izlagača i posetilaca, čime se može svrstati među najznačajnije manifestacije u sektoru voda u regionu.
U ime organizatora:
Vladica Manić

Pozivamo Vas da predstavite svoje proizvode, projekte i ideje!