Usluge

Štamparija MEDIVEST KT

Podeli sa prijateljima

Štamparija Medivest KT: Vaš Partner za Vrhunsku Štampu

Štamparija Medivest KT je vaša pouzdana destinacija za štampu visokog kvaliteta i rešenja štampe prilagođena vašim potrebama. Naša kompanija se ponosi širokim spektrom usluga štampe kako bismo zadovoljili zahteve različitih klijenata.

Evo pregleda naših glavnih usluga:

Digitalna štampa

Naša digitalna štampa omogućava brzu i visokokvalitetnu reprodukciju vaših dokumenata, letaka, brošura i drugih marketinških materijala. Ovaj proces je idealan za male i srednje tiraže sa visokim kvalitetom boje.

Ofset štampa

Za veće tiraže i materijale koji zahtevaju vrhunski kvalitet, ofset štampa je naša specijalnost. Prilagodljiva i precizna, ofset štampa garantuje da će vaši materijali privući pažnju i ostaviti snažan utisak.

UV lak

Dodajte posebnu dimenziju svojim štampanim materijalima sa UV lakom. Ova tehnika obezbeđuje sjajni završni sloj, ističe boje i čini vaše materijale trajnijim.

Solventna štampa

Za izradu velikih grafika, banera, reklama na vozilima i drugih velikih površina, naša solventna štampa pruža visok kvalitet i izdržljivost.

Crno-bela produkciona štampa

Za dokumentaciju, knjige, i ostale materijale koji ne zahtevaju punu boju, naša crno-bela produkciona štampa je brza i ekonomska opcija.

Štampa etiketa roll to roll

Ako trebate etikete za proizvode ili ambalažu, naša štampa etiketa roll to roll nudi visokokvalitetne etikete koje će vaš proizvod istaći na tržištu.

Naša stručna ekipa je posvećena pružanju najboljih usluga štampe i radimo zajedno sa vama kako bismo zadovoljili sve vaše zahteve. Bez obzira na vrstu štampe koja vam je potrebna, štamparija Medivest KT je tu da vam pomogne da ostvarite svoje ciljeve.

Kontaktirajte nas danas kako bismo razgovarali o vašim projektima i kako bismo vam pomogli da se istaknete u svetu štampe.

Usluge

Kontaktirajte nas, zatražite ponudu