+381 18 4522933 office@medivestkt.rs

UV štampa velikih formata

UV štampa velikih formata

Mimaki UCJV 300-160 pruža više od jednostavne mogućnosti štampe. On prevazilazi sve rezultate koje je do sada pružala solventna digitalna štampa. Ima neverovatan spektar primena I može da zadovolji potrebe svih klijenata kojima je bitan kvalitet. 

Osnovne karakteristike ove vrste štampe koja inače u Srbiji predstavlja novitet i ekskluzivu su:

– Brza štampa, sa trenutnim sušenjem boja.

– UV svetlost polimerizuje boje na izlazu iz mašine i čini ih postojanim na habanje i spoljnu sunčevu svetlost.

– Eksploatacija odštampanih materijala u unutrašnjim uslovima nema štetnih efekata, iz razloga što se pri štampi ne koriste razređivači boje.

– Sistem boja je CMYK + LM + LC + W, osim četiri osnovne boje iz kojih se gradi kolor štampa, štampaju se i dve light boje  LM i LC koje pojačavaju kontrast i čine lagane prelaze iz jedne boje u drugu. Kao dodatak koloru, postoji mogućnost štampe  bele boje, čime se omogućava štampa na providnim kao i materijalima koji nisu u beloj boji.

– UV štampa za razliku od solventne digitalne štampe, ne zahteva specijalne materijale. Može se štampati na svim materijalima u rolni.

– Pogodnost je i to što je štampa mnogo postojanija, tako da se mogu raditi I auto grafike bez laminacije ili tretiranja UV zaštitnim tečnim laminatom.

– Dvostrane reklame koje se postavljaju na staklu. Na jednoj podlozi imate mogućnost izrade dvostrane reklame (vidi se i spolja i iznutra), s tim da reklame ne moraju biti sa istim dizajnom.

– Možete raditi višeslojne slike čiji izgled se menja sa promenom pozadinskog osvetljenja. To je odlično rešenje kod svetlećih reklama, gde u dnevnim uslovima vidite jednu sliku a noću pri paljenju svetleće reklame vidite sliku u promenjenom obliku.

– Integrisani rezač omogućava da aplikacije koje odštampate na samolepivim materijalima izrežete u bilo kom željenom obliku. Ova funkcija ima široku primenu kod izrade nalepnica obaveštenja, upozorenja, deklaracija na tehničkim uređajima, izrada reklama željenog oblika… – Reklame koje treba da stoje u spoljnim uslovima dugo. Sigurno ste do sada za svoje potrebe radili spoljne reklame koje su bile izložene suncu: Nakon nekog vremena reklame počinju da depigmentiraju tako da boja u jednom trenutku kompletno izbledi. Mimaki UCJV 300 sa novim sistemom  omogućava da boja bude postojana I mnogo duži vremenski period.

Veštine

Objavljeno

03.01.2019

Veštine

Objavljeno

03.01.2019